Mire tanít az utazás

Mint korábban említettem, nem áll szándékomban okosságokat blogolni, de szívesen meghallgatok, olvasok másokat, akik saját tapasztalataik alapján megosztják gondolataikat. Például utazással kapcsolatban. Nem, itt most nem konkrét tippekre gondolok, hogy egy városban mit érdemes megnézni, vagy egy országban mit érdemes mindenképp megkóstolni. Úgyis mindenki maga dönti el az adott pillanatban, hogy akkor épp mihez van kedve.

Inkább általános érvényű dolgokra gondolok, mint például, hogy mi építi az embert egy utazás alkalmával, mi az, amit a látnivalókon kívül egy utazástól kaphatunk.

Ennek kapcsán osztok most meg egy cikket, amely nemrég jelent meg. Félreértés ne essék, nem tartjuk még magunkat nagy utazónak, akik ezeket a pontokat egytől-egyig mind megtapasztaltuk, de jó része azért már bennünk is megfogalmazódott. Mi még kispályások vagyunk, a cikkíróhoz képest 10 évvel lemaradva, de (vagy pont ezért 😃) szándékunkban áll még utazni, tapasztalni, megélni, és ezzel magunkat építeni.

Íme tehát 25 dolog, amit megtanít az utazás:

(Kattints a képre)

Ismét csodás helyen jártunk

P.S.: Ha egyetlen pontot kiemelhetnék, és miért ne emelhetnék ki, akkor az a 8. lenne. Ezt nem csak az utazóknak “kell” megtanulniuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.